Blomster over det hele

Blomster over det hele

Rigtig mange kvinder elsker blomster. Ikke alene er de smukke og friske og dufter fantastisk, de er også sunde for sjælen. For mange symboliserer de også noget positivt. De symboliserer jo liv, kærlighed og alle de gode tanker ind imellem. Derfor kan man ikke andet end blive glad, når man får blomster af en anden. De gode tanker bliver hængende sammen med blomsterne og humøret er bare lige en tand højere. Blomster burde være fast inventar i alles hverdag. Her har du tre bud på, hvordan du får flere blomster ind i dit liv.

Friske blomster der, hvor du virkelig mærker dem

En smuk buket blomster eller en fin lille krukke med en fredslilje derhjemme på stuebordet eller i vindueskarmen, det kan de fleste af os. Og det er da så absolut skønt. Men husk at blomsterne ikke varer for evigt og skal nydes mens de er der. Hvis du bruger det meste af dagen på arbejdet, så er det jo der, du virkelig mærker forskellen. Tag derfor en blomst med på kontoret eller ud til din arbejdsplads. Både til dig, og til dine kollegaer. Det er du helt sikkert ikke den eneste, der vil blive glad for!

Blomstermotiver der, hvor du virkelig ser dem

Når de friske blomster ikke kan komme med, så kan du snyde lidt og tage noget, med blomstermotiver med dig i stedet. Skal det være rigtig godt, så skal det være på noget, som du ofte bruger. Kaffekoppen er oplagt, men bedst af alt er selvfølgelig mobiltelefonen, der som oftest er i vores hånd stort set hver eneste time. Der findes et stort udvalg af unikke mobilcovers online, blandt andet en masse flotte covers med finde blomstermotiver. Via prispresseren finder du de smukkeste covers til priser, der slet ikke er tossede for blomster, der holder en evighed.

Blomsterduft der, hvor du virkelig har brug for den

Duften af friske blomster er noget, der virkelig bare kan gøre noget for humøret. Derfor kan du også snyde og tilføje duften af blomster lige der, hvor du har brug for den. Det kan være overalt i dagligdagen og absolut ikke kun på badeværelset eller i vaskemidlet. Faktisk kan du have duften med overalt. Som parfume, eller måske endda i en halskæde med en lille diffuser sten, hvor du kan dryppe duften af blomst på og derefter dufte den hele dagen. Lugtesansen er en kraftfuld kickstarter til at sætte gang i hjernen og de gode associationer til blomsterne gør hele dagen en smule bedre!