LILLA VÆGMALING

Er du på udkig efter lilla maling? Du ønsker måske væg malet med støvet lilla maling? Måske med en grå lilla maling? Her på siden finder du tidens mest fremhævende lilla vægmaling; vi kan tone din lilla maling til en blå lilla maling, en pastel lilla maling og søger du maling i lavendel, kan du også finde det her! Prøv også vores farvevælger – her kan du gå på opdagelse i mere end 30.000 forskellige farver, så mon ikke du også kan finde lige præcis den der lavendel farve maling du har gået og ledt efter. En ting er sikkert: er du på udkig efter lilla vægmaling, finder du den her!

Køb Støvet lilla og Lys lilla maling til dit hjem hos Gebenna.com

Med en lækker kvalitetsmaling i lys eller støvet lilla kan tilføje noget helt særligt til dit hjem. Den lilla farveskala favner meget bredt og går fra en sart pastel lilla med rosa undertoner, til en støvet mørk og dramatisk grå lilla. 

Er du på udkig efter en lilla nuance, men ønsker et mere diskret og neutralt look, er Mauve en farve for dig! Den Rosa-lilla nuance fordrer medfølelse og beroligelse for sensitive væsener. Se den smukke farve Vintage Mauve som er en sart varm lilla nuance, her.

Ligesom Lavendel og Lilla har farven Mauve i flere år været associeret med et gammeldags look, men i 2020 parrede pantone farven med deres Classic Blue, som blev kåret til årets farve. Farven fik et vendepunkt sammen med tidens trend for monokrome tone-i-tone harmoni. Mauve er det perfekte mix af delikat og støvet lilla, og mere moderne og romantisk end lyserød. Er du på udkig efter lilla vægmaling? Find det her!

Pastel lilla Maling til den stilbevidste

Pastel lilla maling er smukt på væggene i langt de fleste danske hjem, da du med denne let kan tilføje et pift farve, uden at det tager overhånd. Farven lilla er en af farvehjulets mere spændende farver: lilla er blandet af rød og blå pigmenter, og sammensætningen af den kolde og den varme farve skaber uendelige muligheder!