Oplev magien ved storformatfliser i hjemmet

Dit hjem er dit sted, hvor du tilbringer meget af din fritid. Derfor er det vigtigt, at du gør noget for at gøre det så hyggeligt som muligt. En af de ting, der kan gøre en stor forskel, er at anvende fliser i forskellige designs på væggene og gulvet.

 

Store fliser på væggene

Der findes et hav af forskellige typer af fliser, der kan anvendes i hjemmet. Du kan fx vælge imellem store fliser, der passer perfekt til store gulvarealer som køkken eller stue. Vælger du store fliser, får du en indretning med et klassisk udtryk, der holder i mange år. Du kan også anvende storformatfliser til at lave en enkel og personlig indretning med billeder eller tekster på fliserne. Dette kaldes fx mosaikkunst eller Trompe l’œil og er både sjovt og enkelt at udføre selv.

 

Find dit nye design

Nu er det tid til at finde dit nye design – enten på væggene eller gulvet! Du finder masser af inspiration på nettet – eller måske fra din nabo? Selve monteringen af fliserne kan du sagtens gøre selv, men det er alligevel en god idé at få professionel hjælp til overfladen – enten til malerarbejdet eller til opsætningen af fliserne selv.

 

Overvej hvad dit budget tillader at gøre

Dit budget afgør, hvor meget du har råd til at gøre i dit hjem. Er der lidt udfordringer, der skal løses, kan du som regel klare det på egen hånd. Er der derimod store projekter, er det bedre at få professionel hjælp fra et firma, der har erfaring med at løse netop dit projekt. Så gennemgå gerne dit kommende projekt, før du får sat gang i det.

 

Få inspiration online

Der findes masser af gode og inspirerende hjemmesider på nettet, hvor du kan finde inspiration til dit næste projekt. På mange af disse hjemmesider kan du også købe de produkter, du har brug for. Nogle hjemmesider har også en form for design-guide, hvor du kan se, hvordan du kan anvende produkterne i dit hjem.

Du kan også se om du kan finde nogen dygtige influencers på sociale medier, der kan inspirere dig. Evt. kan du med fordele også lede inde på Pinterest eller Facebook.

 

Konklusion

Der findes mange forskellige typer af fliser, som du kan få i hjemmet. Du kan vælge imellem små eller store fliser, hvis du vil tilføje en personlig indretning til enten væggene eller gulvet. Der er mange fordele ved at bruge fliser i hjemmet, og det er også nemt at opsætte dem selv.