Hjælp til den personlige gave

Vil du finde på en personlig gave, som er i god kvalitet og skriger af eksklusivitet, ekstravagance og liv, så er vores sortiment af Anna von Lipa det helt rigtige mærke at starte med at udforske.

Anna von Lipa er et dansk mærke, der laver de fineste ting. De har fokus på at producerer unikke produkter, ved at anvende gamle former til at fremkalde et elegant look. Deres meget kendte produkter, er de mange vandglas og kander, som de fremstiller i et hav af fine farver. Alle glas er mundblæste, som gør hvert glas specielt, og derfor ikke identiske. Små variationer kan muligvis ses, men det er bare et tegn på den vilde rejse, som hvert enkelt glas har været gennem hos Anna von Lipa.

Anna von Lipa’s glas kan være med til at skabe et farverigt samleverden af de mange forskellige mønstre, former og farver, som virksomheden tilbyder. Nogle glas har kæmpe farverige prikker, et andre er helt krystalklare eller meget farverige, mens andre kan glasset være formet helt anderledes.

Det lyder som en lidt for blandet samling for nogle, men det er det univers, som Anna von Lipa har skabt for mange, som går op i boligindretning. Deres brede udvalg gør det muligt at mikse og matche på tværs af populære serier og og byde alverdens farver ind i hjemmet, uden det er for meget. Glassene er oplagte samleobjekter, der er kommet for at blive, og der kommer hele tiden nye farver, hvor nogle varianter kun er produceres i efter bestemt antal.

Et andet parameter, som Anna von Lipa har skabt  med vandglassene er, at de mikses på tværs af de mange forskellige serier af kunderne selv, selvom farverne og formerne langt fra er ens.  Farverne med tiden få lov og blive, de kan blive skiftet ud med nye farver, eller de kan måske blive udelukket helt fra deres sortiment, hvilket gør det attraktivt at følge med i, hvilke glas der er populære hos brandet.

Nu begynder ikke bare os danskere, men også europæere at få en kæmpe interesse for Anna von Lipa’s farverige glas og gøre dem til store glassamlinger, der pryder hjemmet i lang tid.

Det kan også betyder, at det er en perfekte idé at give som en del af en gavekurv. Hos Gaverummet har vi et stort udvalg af Anna von Lipa glas, hvor der kan mixes og matches på tværs af mange serier. Det er også muligt at få pakket glassene ind i det fineste gavepapir, ellers kan glassene også puttes i en flot gavekurv med øvrige produkter fra vores webshop, der er en gratis service. Vil du desuden gerne sende en hilsen til din modtager, så kan vi skrive et fint kort og ligge ved gaven, også helt gratis.